Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Croisette etablerar nytt i Malmö - rekryterar tre

Publicerad: 7 juni 2021, 12:47

Croisette etablerar nu affärsområdet Human Capital i Malmö. Samtidigt meddelar bolaget att man även utökar affärsområdet med tre nya medarbetare.


Ämnen i artikeln:

CroisetteMalmö

Croisette driver affärsområdet Human Capital sedan tidigare i Stockholm och Göteborg och etablerar nu en ny enhet i Malmö. Ansvarig för satsningen i Malmö blir Karolina Björkander Christensen, som närmast kommer från rollen som senior rekryteringskonsult och kontorschef på PerformIQ. Karolina tillträder den 14 juni 2021. 

– Jag ser fram emot att bli en del av Croisette och på riktigt sätta Human Capital på Skånekartan, detta tillsammans med kompetenta kollegor och ett företag som tänker ett steg längre, säger Karolina Björkander Christensen, blivande Head of Human Capital Malmö på Croisette Real Estate Partner, i bolagets pressmeddelande.

I juni utökas affärsområdet även med två nya medarbetare. Julia Pehrson ansluter till teamet i Göteborg och Louise Svensson har rekryterats till Stockholmskontoret. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

CroisetteMalmö

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News