Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Colliers växer inom värdering

Publicerad: 5 oktober 2021, 11:14

Foto: Colliers

Colliers plockar in Ani Chirilas som fastighetsvärderare med placering i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Colliers

– Jag ser fram emot att bli en del av Colliers, ett företag som har sunda värderingar och en genomtänkt strategi. Jag hoppas att min kunskap och erfarenhet, tillsammans med kundens bästa i fokus, kommer leda till fortsatt utveckling, säger Ani Chirilas, nyrekryterad fastighetsvärderare på Colliers, i bolagets pressmeddelande. 

Ani är MRICS-auktoriserad fastighetsvärderare och kommer senast från rollen som Kundansvarig fastighetsvärderare/förvaltare på Fastighetsägarna Service Stockholm. Hon har dessförinnan arbetat på JLL i Stockholm och Realtech Services i Rumänien. 

– Vi hälsar Ani varmt välkommen till teamet och till Colliers. Hennes bakgrund och erfarenhet av internationella kunder och bolag är en stark tillgång för oss, inte minst i det samarbete vi har med Colliers Valuation inom EMEA-regionen, säger Caj Virta, Head of Valuation på Colliers i pressmeddelandet.

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Colliers

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.