Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Colliers värvar från Unibail-Rodamco-Westfield

Publicerad: 10 maj 2021, 14:13

Martin Lindgren, ny Head of Agency på Colliers

Foto: Colliers

Colliers har rekryterat Martin Lindgren i rollen som Head of Agency, med ansvar för affärsområdena Leasing och Corporate solutions.


Ämnen i artikeln:

Colliers

Martin Lindgren kommer närmast från Unibail-Rodamco-Westfield där han varit Director of Operations Nordic och har dessförinnan arbetat på JLL som Head of Corporate solutions samt Head of Retail Agency. Han är även styrelseledamot i Jernhusen. 

– Colliers Sverige har en fantastisk potential. Nu lägger vi in ytterligare en växel och Martins kompetens och affärsmässighet säkrar en stark utveckling för den svenska verksamheten inom Leasing och Corporate Solutions. Tillsammans med övriga affärsområden ska vi nå vårt mål att bli ett av de ledande bolagen i branschen, säger Daniel Gorosch, vd på Colliers, i bolagets pressmeddelande. 

Martin tillträder sin nya tjänst på Colliers den 10 maj 2021 och blir då även en del av bolagets ledningsgrupp.  

– Fantastiskt roligt att få möjligheten att ansluta till Colliers. Jag ser fram emot att komma tillbaka till rådgivningssidan och vara en del av Colliers tillväxtresa. Fastighetsmarknaden för både ägare och hyresgäster befinner sig i ett spännande förändringsskede och jag kommer tillsammans med teamet på Colliers hjälpa våra befintliga och nya kunder att navigera rätt på marknaden för att nå ännu bättre resultat, säger Martin Lindgren, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Colliers

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.