Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Colliers rekryterar två

Publicerad: 10 september 2019, 11:54

Marie Ryding och Heidi Chard.

Foto: Colliers

Colliers utökar arbetsstyrkan på kontoret i Stockholm och rekryterar två nya medarbetare inom Retail och Corporate Solutions.


Ämnen i artikeln:

Colliers

Colliers utökar arbetsstyrkan på kontoret i Stockholm och rekryterar två nya medarbetare. Marie Ryding blir ny Associate inom Retail och Heidi Chard utses till Associate Director inom Corporate Solutions.

Marie Ryding är utbildad fastighetsmäklare och har senast arbetat på Retail & Properties med etablering samt utveckling. Colliers team för Retail består nu av Hanna Strand, Pia Markwall Toyne och Marie Ryding.

Heidi Chard är utbildad inom fastighetsvetenskap och har en bakgrund som kontorschef på mäklarbyrå. Hon kommer närmast från Huddinge kommun där hon ansvarat för lokalförsörjningsfrågor.

– Colliers har en stark tillväxt både i Sverige och internationellt och för att möta marknadens efterfrågan har vi nu rekryterat ytterligare två medarbetare.  Båda affärsområdena har stor potential att växa ytterligare och vi ser fram emot vad våra team kan skapa för spännande möjligheter på marknaden, säger Dan Törnsten, CEO på Colliers Sverige i ett pressmeddelande.

Ajda Dzambic

Ämnen i artikeln:

Colliers

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.