Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Colliers rekryterar två

Publicerad: 31 mars 2021, 13:05

Foto: Colliers

Colliers stärker inom Capital Markets och rekryterar två nya medarbetare, Markus Dragicevic och Erik Oom.


Ämnen i artikeln:

Colliers

Markus Dragicevic blir ny Associate med placering i Göteborg. Han kommer närmast från sin familjs fasighetsbolag i Malmö, där han arbetat med förvaltning, fastighetsförvärv och försäljning. 

– Jag ser fram emot att vara en del av Capital Markets-teamet och att få bidra med mina erfarenheter från fastighetsbranschen, säger Markus Dragicevic, Associate Capital Markets, i bolagets pressmeddelande. 

Erik Oom har rekryterats som Analys med placering i Göteborg. Han har nyligen avslutat sina studier till fastighetsmäklare på Karlstad universitet och har efter det arbetat som mäklare på Länsförsäkringar. 

– Det ska bli stimulerande att jobba tillsammans med proffs som dessutom blir mina kollegor. Jag hoppas att mina personliga egenskaper och mitt driv kommer att resultera i ett betydande värde för både mitt team och våra kunder, säger Erik Oom, Analyst Capital Markets, i pressmeddelandet. 

Colliers team inom Capital Markets består i nuläget av totalt 12 medarbetare. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Colliers

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News