Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Colliers rekryterar två

Publicerad: 11 mars 2021, 10:19

Sepide Hariri och John Nordin rekryteras till Colliers uthyrningsteam.

Foto: Colliers

Colliers växer inom uthyrning och rekryterar två nya medarbetare, Sepide Hariri och John Nordin.


Ämnen i artikeln:

Colliers

Sepide Hariri och John Nordin har utsetts som Leasing Managers till affärsområdet Leasing and Industrial & Logistics på Colliers. 

Sepide kommer närmast från rollen som Area Sales Manager på Scandic Hotel och har dessförinnan arbetat som Business Development Executive på PR Newswire samt projektledare på Aegean Blue Holding. I sin nya roll kommer hon vara placerad på Colliers kontor i Göteborg. 

John kommer senast från tjänsten som Leasing Manager på Atrium Ljungberg och har tidigare arbetat som Account Manager på Devotum och Ricoh. John placeras på Colliers kontor i Stockholm. 

– Det är med stor glädje som vi har rekryterat Sepide Hariri och John Nordin som Leasing Managers. De kommer båda två att på ett konkret och direkt sätt kunna tillföra såväl kompetens som affärer. Detta är ett viktigt steg för att ytterligare öka vår marknadsnärvaro samt fortsätta vår tillväxt inom Leasing, säger Mikael Wallner, Head of Leasing and Industrial & Logistics, i bolagets pressmeddelande. 

Bolagets team inom uthyrning består i nuläget av totalt nio medarbetare. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Colliers

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News