Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Colliers rekryterar inom Capital Markets

Publicerad: 20 september 2021, 10:05

Colliers förstärker verksamheten i Göteborg med Gustaf Damberg.

Foto: Colliers

Colliers stärker teamet i Göteborg och plockar in Gustaf Damberg som Associate Director till Capital Markets.


Ämnen i artikeln:

Colliers

Gustaf Damberg kommer närmast från rollen som affärsutvecklare på NCC Property Development. Han har tidigare erfarenhet från bland annat NCC PD Special Investments, Balder och Härryda kommun. 

– Vi hälsar Gustaf varmt välkommen till oss på kontoret i Göteborg. Vår verksamhet fortsätter att växa och vi kan nu erbjuda ett team med bred kompetens och stor förståelse för såväl fastighetsägare, projektutvecklare som hyresgäster, säger Christina Kämpe, Director Capital Markets & Regional Manager på Colliers i bolagets pressmeddelande. 

Läs även: Bostäder och logistik på investerarnas radar i Danmark

Colliers team inom Capital Markets består i nuläget av 14 medarbetare med stor erfarenhet inom både köp- och säljrådgivning.

– Det ska bli väldigt roligt att få ansluta till Colliers duktiga team av rådgivare och jag ser verkligen fram emot att vara med på bolagets häftiga tillväxtresa. Med erfarenheter inom olika kompetensområden hoppas jag kunna bidra till att utveckla Colliers erbjudande till marknaden och att skapa maximalt värde för våra kunder, säger Gustaf Damberg, nybliven  Associate Director på Colliers, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Colliers

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.