Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Colliers rekryterar duo direkt från Handels och KTH: ”Bra balans mellan senior och junior kompetens”

Publicerad: 16 juni 2022, 17:58

Daniel Goroschs Colliers fortsätter hålla en hög rekryteringstakt.

Foto: Colliers Sverige

Colliers utökar sitt team inom hyresgästrådgivning och uthyrning med två nyexaminerade studenter från Handelshögskolan i Stockholm respektive Kungliga Tekniska Högskolan.


Ämnen i artikeln:

Colliers

Den 15 augusti ansluter Sofia Ståhlfors till Colliers leasingteam och Gustav Eriksen till rådgivarens tenant representation & enterprise clients. 

Ståhlfors har just tagit sin examen från Handelshögskolan och Eriksen har precis avslutat masterstudier på Kungliga Tekniska Högskolan, KTH. 

Det senaste året har Colliers växlat upp sin rekryteringstakt rejält vilket de planerar hålla i, skriver bolaget i ett pressmeddelande. 

Läs mer: Uppsving spås för industrifastigheter - Colliers

Daniel Gorosch, Colliers vd i en kommentar:  

– På vår resa mot att bli en av fastighetsbranschens mest välansedda rådgivare är det viktigt att ha en bra balans mellan senior och junior kompetens. Därför är det fantastiskt roligt att vi har attraherat topptalanger och nu kan välkomna nyexaminerade Sofia och Gustav, som båda kommer in med mycket starkt driv. 

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Colliers

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.