fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Colliers förstärker uthyrningsteamet i Göteborg

Publicerad: 21 december 2022, 14:17

Anna Wilhelmsson Polak blir en del av Colliers uthyrningsteam i Göteborg. Colliers sitter på Nils Ericsonsgatan 17 i en fastighet som ägs av Hufvudstaden.

Foto: Colliers/Hufvudstaden

Colliers stärker uthyrningsteamet inom kontor i Göteborg med Anna Wilhelmsson Polak som börjar sin tjänst i januari. Sedan 2015 har hon arbetat på Colliers i Polen med projektuthyrning för nyproduktion och befintliga lokaler tillsammans med fastighetsägare och dessförinnan på CBRE i Polen.

Ämnen i artikeln:

SvepetColliersGöteborg

R


– Då jag trivts otroligt bra på Colliers är jag glad över att jobba vidare inom bolaget, fast nu i min hemstad. Efter att ha fått internationell erfarenhet inom Landlord Representation på den största centraleuropeiska marknaden ser jag fram emot att arbeta med ledande fastighetsbolag och kunder i Norden, en mix som Colliers tillhandahåller, säger Anna Wilhelmsson i en kommentar.

Läs mer: Jacob Bruzelius utses till permanent vd för Catella

Christina Kämpe, Colliers regionchef Göteborg:
– Göteborg växer i snabb takt och vi ser allt större behov av våra tjänster. Likaså fortsätter vår tillväxtresa på Colliers och med bred erfarenhet inom både uthyrning, konceptutveckling samt marknad är Anna ett perfekt komplement till vårt team.

Läs mer: LISTA: De höjer hyrorna efter årsskiftet – ”drabbar alla”

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev