Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Citycon värvar chef från ALM Equity till ny roll

Publicerad: 19 maj 2020, 11:19

Kaveh Feliciano tillträder sin nya roll på Citycon i augusti.

Foto: Martin Källqvist

Kaveh Feliciano har rekryterats som bostadsutvecklingschef på Citycon – en nyinrättad roll o som är en del i bolagets strategi att utveckla blandade centrummiljöer.


Ämnen i artikeln:

CityconALM Equity

Kaveh Feliciano är för närvarande gruppchef på ALM Equity och har 10 års erfarenhet inom fastighetsutveckling med flera genomförda projekt bakom sig. Hans kompetenser innefattar bland annat investeringsanalys och utvärdering av genomförbarhet av projekt ur teknisk och ekonomisk synvinkel.

– Vi är glada att kunna välkomna Kaveh till vårt nordiska utvecklingsteam. Hans erfarenhet och expertis av att utveckla bostadsfastigheter blir ett utmärkt komplement till vårt nuvarande team, säger Erik Lennhammar, Chief Development Officer på Citycon, i ett pressmeddelande.

Mer bostäder i portföljen

Citycon har som strategi att utöka bostadsdelen i fastighetsportföljen.

– Våra centrum är centralt placerade i knutpunkter för kollektivtrafik och möter kundernas dagliga behov av handel, livsmedel, hälsovård och tjänster. Genom att addera högkvalitativa bostäder till dessa platser kommer vi att skapa värden både för samhället och våra investerare, säger F. Scott Ball, vd och koncernchef på Citycon.

Anders Siljevall

Reporter

anders.siljevall@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

CityconALM Equity

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.