Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Citycon rekryterar ny centrumchef

Publicerad: 21 oktober 2020, 12:33

Marie Rytting är ny centrumchef för Jakobsbergs Centrum och Åkersberga Centrum

Foto: Citycon

Citycon har rekryterat en ny centrumchef för Jakobsbergs Centrum och Åkersberga Centrum. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Citycon

Det blir Marie Rytting som axlar rollen som ny centrumchef för Jakobsbergs Centrum och Åkersberga Centrum. Inom ramen för sin nya tjänst har Marie ansvar för centrumens förvaltning, resultat och utveckling. Särskild fokus kommer läggas på trivsel, trygghet och butiks- och servicemix. 

Marie Rytting har drygt 20 års erfarenhet av fastighetsbranschen och har tidigare arbetat på bland annat Hembla, Riksbyggen, Fastighetsägarna och HSB Bostad.  

– Jag är väldigt glad att få välkomna en sådan erfaren och kvalificerad person som Marie Rytting till Jakobsbergs Centrum och Åkersberga Centrum. Tillsammans kommer vi att skapa en hållbar utveckling för centrumen och göra dem mer attraktiva och konkurrenskraftiga, säger Peter Brodd, affärsområdeschef i Citycon, i pressmeddelandet. 

 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Citycon

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.