Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Citycon anställer ytterligare en projektutvecklare

Publicerad: 28 oktober 2020, 11:04

Andreas Ruck ansluter till Citycon i Storstockholm.

Foto: Citycon

Citycon gör en tredje nyckelrekrytering till en ny avdelning som ska jobba med att utveckla bolagets köpcentrum till blandade stadsmiljöer med bostäder, kontor och handel.


Ämnen i artikeln:

Citycon

Andreas Ruck ansluter till Citycons avdelning som sedan tidigare består av Veronica Palmgren (stadsutvecklingsdirektör), Lars Ingendoh (byggprojektledare) och Anna Mocsáry (marknadsinsikter).

Läs även: Citycon anställer ny affärsområdeschef – kommer med erfarenheter från telekom- och glassbranschen

Andreas Ruck har tidigare arbetat som fastighetsutvecklare på NCC Property Development i Sverige där han arbetade med fastighetsutveckling för kontor-, hotell-, detaljhandel samt offentlig servicei Stockholmsområdet. Han har även haft en lång anställning inom Lidl där han jobbat som butikschef, distriktschef och etablerare.

– Andreas breda kompetens- och affärsnätverk kommer att vara av stort värde för Citycon när vi fortsätter att genomföra vår strategi att utveckla våra centrum till blandade stadsmiljöer med bostäder, kontor och handel, säger Veronica Palmgren, stadsutvecklingsdirektör, i ett pressmeddelande.

Läs även: Citycon rekryterar stadsutvecklingschef

Andreas Rucks initala uppdrag blir att leda Citycons utvecklingsteam i Jakobsberg och Kista. Därtill kommer han stödja Citycons projekt i Liljeholmen.

– Det känns oerhört inspirerande att få jobba med Citycons fastigheter som alla har fantastiska lägen i urbana knutpunkter med starka flöden, idealiska för centrum, bostäder och kontor. Jag ser fram emot att tillsammans med mina nya kolleger vidareutveckla Citycons fastigheter och tillföra kvaliteter som gör dessa platser ännu starkare, säger Andreas Ruck i en kommentar.

 

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Citycon

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.