Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Christoffer Börjesson leder Newsecs satsning inom hållbarhet och digitalisering

Publicerad: 20 april 2022, 06:19

Foto: Viktor Fremling

Newsec lanserar Newsec Digital Accelerator, en satsning inom digitalisering och hållbarhet, och utser Christoffer Börjesson till chef för arbetet med att digitalisera fastighetsbranschen.


Ämnen i artikeln:

NewsecSvepet

Newsec skriver att Christoffer Börjesson har en bred kompetens inom frågor kopplat till digitalisering, internet of things och IT-säkerhet i fastighetsbranschen. Under 2021 anslöt Börjesson till Newsecs ägarbolag Stronghold Invest som Senior Business Developer och var innan dess Digital Officer på Fastighetsägarna.

Syftet med Newsec Digital Accelerator är utforska nya affärsmodeller och tjänster för att driva utveckling av den digitala fastigheten åt såväl Newsecs befintliga kunder som nya.

”Rent konkret vill vi hjälpa våra kunder att bli mer hållbara, göra effektivitetsvinster och öka värdet på sina portföljer genom att paketera ihop teknik och tjänster som en helhetslösning. Uppkopplade byggnader ger fastighetsbolagen möjligheter att skapa mer användarvänliga och flexibla miljöer för sina hyresgäster samt möta de ökande kraven från regelverk och investerare”, säger Christoffer Börjesson, Head of Newsec Digital Accelerator, Newsec.

Björn Rundström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

bjorn.rundstrom@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

NewsecSvepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.