onsdag27 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Christian Fladeland utsedd till tillförordnad vd för Heimstaden

Publicerad: 18 september 2023, 08:14

Christian Fladeland.

Christian Fladeland har blivit utsedd till tillförordnad vd för Heimstaden. Ett uppdrag han kommer att ha vid sidan av sin nuvarande roll som investeringsdirektör på bolaget.

Ämnen i artikeln:

SvepetHeimstadenHeimstaden Bostad

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Christian Fladeland har varit anställd av Heimstaden sedan 2019, nu senast som investeringsdirektör. På fredagen meddelade bostadsjätten att han per omgående också kan titulera sig tillförordnad vd.

Bolaget skriver i ett pressmeddelande att Fladeland spelat en viktig roll i företagsledningen vilket gör utnämningen till tf vd till ett naturligt steg sett i relation till hans “framstående insatser” för Heimstadens utveckling.

Läs också: Pressade Heimstaden har börjat avyttra – "förväntar oss försäljning om flera miljarder"

Innan Fladeland började på Heimstaden var han partner på Colliers International och Sadolin & Albaek. Han har en bachelor och en master från Köpenhamns universitet.

– Christian har varit avgörande för att genomföra vår strategi att utöka och förvalta vår Friendly Homes-portfölj. Jag är tacksam för att han har tagit på sig detta ökade ansvar och är övertygad om att hans hans värdefulla expertis och enastående ledarskapsförmåga kommer att ytterligare stärka Heimstadens organisation, säger vd Helge Krogsbøl i en kommentar.

Läs också: Kalldusch för Heimstaden – expertgrupp: Möjligt att förstatliga bostadshus i Berlin

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev