Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Christer Larsson till A Beautiful Soup

Publicerad: 19 oktober 2021, 14:57

Foto: A Beautiful Soup

A Beautiful Soup plockar in Christer Larsson, tidigare stadsbyggnadsdirektör och biträdande riksarkitekt, i rollen som senior rådgivare.

Ämnen i artikeln:

A Beautiful SoupChrister Larsson

Ajda Dzambic

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se


PR-byrån A Beautiful Soup är specialiserad på Public Affairs inom hållbar stadsutveckling och har i nuläget kontor i Stockholm och Göteborg. Bolaget planerar nu även att etablera sig i Malmö och i ett första steg rekryterar man Christer Larsson som senior rådgivare.

– Med vårt fokus på hållbara städer känns det naturligt att vi utökar vår verksamhet till Malmö och Öresundsregionen. Christer Larssons omfattande kunskap om Malmös utmaningar och möjligheter är en drömstart. Även hans mångåriga erfarenhet från näringslivet, i rollen som konsult och arkitekt, kommer att stärka vårt kunderbjudande, säger Emelie Löthgren, vd på A Beautiful Soup, i bolagets pressmeddelande.

Läs även: TIPS: Så lockar du investerare till din kommun - och vice versa 

Christer Larsson är adjungerad professor i arkitektur och har tidigare varit stadsbyggnadsdirektör i Malmö samt axlat rollen som biträdande riksarkitekt. 

– Som alla andra städer i Sverige står Malmö inför stora förändringar. Staden behöver bindas samman med fokus på den sociala dimensionen. Nu när Bo01 fyller 20 år är det hög tid att formulera ny strategi för den hållbara staden. Det behövs insatser som bidrar till integration, mångfald och attraktivitet. Det handlar inte minst om att få bort de fysiska barriärer som på 60- och 70-talet byggdes mellan människor, säger Christer Larsson, nyrekryterad senior rådgivare på A Beautiful Soup, i pressmeddelandet. 

På A Beautiful Soup kommer Christer vara verksam i olika kundprojekt och affärsutveckling med fokus på södra Sverige, samtidigt som han fortsätter med sin egen verksamhet Hela Staden AB. 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev