Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Chris Österlund ny vd för Botkyrkabyggen

Publicerad: 25 oktober 2016, 06:38

Chris Österlund.

Foto: SABO

Botkyrkabyggen har utsett Chris Österlund till ny vd för bolaget. Hon efterträder Ulf Nyqvist som sedan tidigare meddelat sin avgång. Chris Österlund kommer närmast från SABO där hon idag är chef för ekonomi och finans.


Ämnen i artikeln:

BotkyrkabyggenChris Österlund

Botkyrkabyggen har utsett Chris Österlund till ny vd för bolaget. Hon efterträder Ulf Nyqvist som sedan tidigare meddelat sin avgång. Chris Österlund kommer närmast från SABO där hon idag är chef för ekonomi  och finans. Tidigare har hon varit vd för Nynäshamnsbostäder och Stiftelsen Stockholms Studentbostäder.

I början av 2000-talet arbetade hon dessutom som administrativ chef i just Botkyrkabyggen i några år. Hon tillträder sin nya post 1 februari 2017 enligt ett pressmeddelande.

– Botkyrkabyggen är innovativt och ligger i framkant i utvecklingen. Att leda företaget och ta ut kursen mot framtiden är ett ansvar som jag tar mig an med glädje, säger Chris Österlund i en kommentar.

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.