Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Chefredaktör till Fastighetsnytt och Byggindustrin

Publicerad: 19 Oktober 2018, 13:05

Anders Carlén.

Foto: Mattias de Frumerie.

Anders Carlén har rekryterats till rollen som chefredaktör för Fastighetsnytt och Byggindustrin. Han kommer närmast från tidningen Vi i Villa och tillträder sin nya tjänst den 5 november.


Ämnen i artikeln:

ByggindustrinFastighetsnytt

Med rekryteringen av en gemensam chefredaktör för Fastighetsnytt och Byggindustrin hoppas Lena Stark, vd på Fastighetsnytt, att man kan skapa ett tydligt, redaktionellt ledarskap samt jobba smartare och hitta synergier mellan de bägge publikationerna som har spännande men väldigt olika utmaningar på kort och lång sikt.

– Jag är glad att Anders tackat ja till rollen som chefredaktör för Fastighetsnytt och Byggindustrin. Anders har lång erfarenhet av att leda redaktioner och är en naturlig ledare och entreprenör med tydlig kommersiell ådra. Detta är extra viktigt då redaktionen för Fastighetsnytt också är delaktiga i innehållet på Business Arena, säger Lena Stark.

Anders Carlén har gjort en lång resa inom tidningsvärlden som började på en lokaltidning i Karlskoga vidare till Värnpliktsnytt samt vikariat på Expressen. De senaste åren har handlat mycket om magasin där han arbetat på Café, men framförallt magasinet King som han var med och startade. Närmast kommer han från rollen som chefredaktör för tidningen Vi i Villa. Som ny chefredaktör för Fastighetsnytt och Byggindustrin hoppas han kunna bidra med rutin och erfarenhet.

– Det handlar om att ta ett övergripande ansvar för två mycket kunniga redaktioner, och förstås skapa en bra arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet. Jag går från fritidshus och villa till fastigheter och bygg men fortsätter att röra mig inom områden som jag känner mig bekväm med, samt tycker är väldigt spännande. Fastighetsnytt och Byggindustrin är två starka varumärken och jag ser väldigt mycket fram emot att få jobba med dem, säger Anders Carlén.

Ämnen i artikeln:

ByggindustrinFastighetsnytt

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.