fredag24 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

CFO på vårdjätte tar plats i MVB:s styrelse

Publicerad: 18 juni 2019, 04:52

MVB tar in nytt blod i styrelsen. Foto: MVB.

“Styrelsen behöver få ett tillskott av nya, yngre duktiga ledamöter”, säger Sture Kullman, styrelseordförande för MVB Holding i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

MVB

Fredrik Lagercrantz, CFO på vård- och omsorgsföretaget Attendo, har utsetts till ny ledamot i styrelsen för MVB.

Lagercrantz är CFO på Attendo sedan ett drygt år tillbaka och dessförinnan har han en karriär inom Swedish Match och McKinsey & Company.

– Vi är glada att Fredrik har tackat ja till styrelseuppdraget. Fredriks mångåriga erfarenhet av affärsutveckling och strategisk planering från större organisationer kommer att vara en värdefull tillgång till MVB:s styrelse. Styrelsen behöver få ett tillskott av nya, yngre duktiga ledamöter och Fredrik passar väl in i den bilden, säger Sture Kullman, styrelseordförande för MVB Holding i ett pressmeddelande.

– Jag ser fram emot att lära mig mer om MVB och byggbranschen, en bransch som jag tidvis arbetat med som konsult men där jag har mycket att lära. MVB är ett intressant företag med stabil tillväxt och goda framtidsutsikter. Det ska bli spännande att vara med i företagets utveckling. Förhoppningsvis kan mina erfarenheter från andra branscher tillföra nya infallsvinklar på de frågor som uppstår, säger Fredrik Lagercrantz i den skriftliga kommentaren.

Övriga ledamöter i MVB:s styrelse

Hans Eliasson, grundare och ägare av Gullringsbo Egendomar tillika MVB:s ägare,

Marie Bucht Toresäter, vd Novi Real Estate,

Per Ununger, vd MVB Öst

Lars-Erik Jansson, ordförande i Aranäs KB och Ekan AB.

Anders Siljevall

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev