Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Cecilia Granath blir Sverigechef för Tyréns

Publicerad: 30 augusti 2018, 10:26

Bild: Tyréns

Cecilia Granath utses till Sverigechef för Tyréns. Samtidigt bildar företaget en koncernorganisation och grupperar dotterbolagen efter tre områden: Sverige, Storbritannien och Östeuropa.


Ämnen i artikeln:

Cecilia GranathTyréns

Cecilia kommer senast från rollen som regionchef Stockholm på företaget. Hon tillträder sin nya tjänst den 1 september.

– Cecilia är en kraft som förenar ett mycket starkt fokus på kundernas behov med ett motiverande ledarskap och goda resultat.  Jag är övertygad att hon kommer att leda hela den svenska verksamheten med stor framgång, säger Johan Dozzi, vd och koncernchef på Tyréns.

– Jag är väldigt entusiastisk och stolt över förtroendet. Tyréns inriktning är tydlig, vi ska fortsätta att växa i Sverige och  fortsätta att göra våra kunder framgångsrika. Jag ser fram emot att driva den utvecklingen tillsammans med både medarbetare och kunder, säger Cecilia Granath.

Simon Giles, tidigare chef för Global Cities på Accenture, blir chef för verksamheten i Storbritannien. Rekryteringen av chef till den Östeuropeiska verksamheten har påbörjats.

Den nybildade koncernen omfattar bolagen Tyréns AB, Tyréns Solutions, Design Evolution, Tyréns A/S, Tyréns UK Holding, Tyréns UK, AKTII, Hilson Moran, Tari och Kelprojektas.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Cecilia GranathTyréns

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.