Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

CBRE utser Norden-chef

Publicerad: 2 februari 2021, 12:47

Colin Waddell blir chef för Norden på CBRE.

Foto: CBRE

På tisdagen meddelade CBRE att Colin Waddell blir chef för Norden från nästa månad.


Ämnen i artikeln:

CBRE

Waddell är tidigare chef för Finland och Norge, men kommer att i sin nya roll bemöta kundernas efterfrågan i hela Norden. 

– Jag är glad att Colin kommer att leda vår nordiska marknad och stärka vår position i regionen ytterligare, säger Marco Hekmen, Divisional President, Advisory Services, Continental Europe på CBRE, i en kommentar. 

Läs även: CBRE växlar upp i Norden

Colin Waddell uppger sig se fram emot att leda arbetet tillsammans med respektive landschef. 

– Den nordiska fastighetsmarknaden har varit enormt motståndskraftig under pandemin och vi ser fram emot att påskynda den kommande återhämtningen för våra kunder.

Läs även: CBRE: Tröga kontorsmarknaden vänder uppåt 2021 

Patrik Kallenvret, chef för Sverige, ser detta som en naturlig fortsättning då bolaget förra året bildade ett nordiskt kapitalmarknadsteam.

– Vi fortsätter att växa trots fjolårets utmaningar och märker att det utländska intresset för nordiska investeringar ökar. Med Colins nya roll kan vi stödja kunderna på bästa sätt.

CBRE utser samtidigt Siri Tulikoura som chef för Finland och letar därmed efter en ny Head of Property Management & Operations Finland. 

 

Teresa Ahola

Reporter

teresa.ahola@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

CBRE

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.