Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

CBRE rekryterar två inom Capital Markets

Publicerad: 12 januari 2022, 14:39

Foto: oatawa

CBRE rekryterar två nya medarbetare till affärsområdet Capital Markets. Duon tillträder under januari 2022.


Ämnen i artikeln:

CBRE

Emma Angser kliver in som ny Director för Capital Markets. Hon kommer närmast från en tjänst som Transaktionschef på Corem Property Group och har dessförinnan arbetat på Klövern samt Cushman & Wakefield/DTZ. Emma tillträder sin nya tjänst den 17 januari 2022. 

Läs även: 35 under 35: Morgondagens makthavare i fastighetsbranschen - hela listan 2021

Gunnar Larsson är ny Director inom Capital Markets och får rollen som Head of Residential Investment Properties Sweden. Han kommer närmast från Colliers, där han arbetat i både London och Stockholm, och har tidigare arbetat på CBRE och JLL. Gunnar tillträder sin nya roll den 12 januari 2022. 

– Med Emma får vi en transaktionschef från ett av Sveriges ledande fastighetsbolag. Det är precis den typen av erfarenhet vi behöver för att fortsätta stärka och utveckla vårt erbjudande inom strategisk rådgivning och transaktioner. I Gunnar får vi en person med expertis inom flerbostadshus och dessutom med stor internationell erfarenhet, inte minst från London. De är båda drömrekryteringar för oss och ligger i linje med CBREs ambition att vara Sveriges mest affärsmässiga fastighetsrådgivare, säger Patrik Kallenvret, ansvarig för Capital Markets i Sverige och Norden, i bolagets pressmeddelande.

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

CBRE

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.