Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag26.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

CBRE rekryterar inom logistik

Publicerad: 17 Oktober 2014, 15:30

Tomas Pendén, som är stationerad i Göteborg, har utsetts till Head of Industrial & Logistics för den svenska verksamheten. Dessutom har CBRE rekryterat Kristian Sundborn och Fredrik Ehrnberg.


Ämnen i artikeln:

CBRE

Tomas Pendén, som är stationerad i Göteborg, har utsetts till Head of Industrial & Logistics för den svenska verksamheten.  Dessutom har CBRE rekryterat Kristian Sundborn och Fredrik Ehrnberg.

Tomas Pendén har varit anställd på CBRE sedan 2011 och har tidigare haft fokus på retailuthyrningar inom CBRE. Han kommer under en övergångsperiod att verka inom både Retail och Logistics.

Dessutom har CBRE rekryterat Kristian Sundborn som senast arbetat på Castellum som affärsutvecklare. Han kommer ha kundansvar för flera av de största fastighetsägarna och hyresgästerna inom logistik i Sverige. Vidare har även Fredrik Ehrnberg rekryterats till den svenska logistikgruppen.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande CBRE

Ämnen i artikeln:

CBRE

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.