Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

CBRE anställer två nyckelpersoner

Publicerad: 1 december 2017, 10:23

CBRE Asset Services har ytterligare förstärkt teamet under hösten och anställt Malin Biehl samt Tanja Klinge. “Jag har verkligen fått ett stort förtroende från ledningen när det gäller att bygga ett konkurrensmässigt team”, säger Malin Biehl.


Ämnen i artikeln:

CBRE

CBRE Asset Services har ytterligare förstärkt teamet under hösten och anställt Malin Biehl samt Tanja Klinge.

Malin har lång erfarenhet från förvaltning och är anställd som Head of Property Management på Asset Services. Hon kommer närmast från Ica Fastigheter och Savills.

Tanja kommer närmast från Adtoma där hon arbetat som CFO med en gedigen erfarenhet inom fondrapportering. Hon arbetar som Fund Reporting Manager på Asset Services ekonomiavdelning.

– Det är en spännande resa vi gör och jag har verkligen fått ett stort förtroende från ledningen när det gäller att bygga ett konkurrensmässigt team inom förvaltningen, säger Malin Biehl, Head of Property Management på CBRE Asset Services i Sverige, i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

CBRE

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.