Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Causey Westling rekryterar sextett

Publicerad: 20 oktober 2020, 13:16

Causey Westling växer och rekryterar sex nya medarbetare. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

CauseyWestling

Förstärkningen sker inom avdragsoptimering, moms, inkomstskatt och digitala lösningar. 

Emma Löfström blir ny senior jurist till teamet på avdragsoptimering. Hon har tidigare arbetat på Pwc och kommer närmast rollen som kvalificerad utredare på Skatteverket. 

Matematikern David Thorell har rekryteras till teamet för Digitala lösningar och kommer i sin nya roll utveckla samt beräkna nya algoritmer i bolagets digitala system. 

Tjänstegrupperna för moms, inkomstskatt och avdragsoptimering har stärkts med junior juristerna Frida Andersson och Matilda Wynne, byggingenjören Sanna Olsson samt Alexander Sorby Haddad, som nyligen avslutat programmet Fastighet och Finans på KTH. 

– Under ett väldigt speciellt år är vi glada över att ha möjligheten att utöka vårt kompetensutbud. Genom att bygga en solid resursbas och tillföra ytterligare specialistkunskap i våra tjänstegrupper kan vi erbjuda ett ännu större värde till våra kunder, säger Paul Causey, Partner på CauseyWestling.

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

CauseyWestling

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.