Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Catherina Fored till Byggvesta

Publicerad: 18 maj 2016, 09:53

Catherina Fored.

Byggvesta rekryterar Catherina Fored till rollen som stadsutvecklings- och markförsörjningschef.


Ämnen i artikeln:

Catherina ForedByggvestaSundbyberg

Catherina Fored har en bakgrund bland annat på Sveriges Arkitekter, Folkhem och Statens Fastighetsverk. Hon kommer närmast från Sundbybergs stad där hon varit koncernstrateg och stadsbyggnads- och exploateringschef.

– Vi är både väldigt stolta och glada över att nu kunna knyta Catherina till oss. Med Catherina ombord stärker vi både vår ambition att öka vår leveransvolym och förse större kommuner med bra hyresbostäder samtidigt som vi mot kommunerna kan erbjuda oss som en mer komplett och långsiktig stadsutvecklingsledare, säger Marcus Svensson, vd för Byggvesta Development.

– När jag fick erbjudandet om en helt ny tjänst som chef för stadsutveckling kunde jag inte tacka nej. Byggvesta har hyresrätten och långsiktig samhällsnytta högt upp på agendan, och det känns väldigt spännande i tider när många kommuner står inför stora utmaningar med bostadsbrist, integration och hållbar tillväxt, säger Catherina Fored.

Catherina Fored tillträder sin nya roll på Byggvesta i augusti 2016.

Redaktionen

Källa: Byggvesta

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.