Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Catena befordrar controller till hållbarhetschef: ”Har förmågan att se helheter”

Publicerad: 7 juli 2022, 11:01

Amanda Thynell blir ny hållbarhetschef på Catena.

Foto: Pressbild/Catena

Catena har utsett Amanda Thynell till ny hållbarhetschef. Hon kommer även att ingå i bolagets ledningsgrupp, skriver företaget i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Catena FastigheterSvepet

Amanda Thynell kommer senast från rollen som hållbarhetscontroller på Catena, där hon varit anställd sedan 2021. Innan dess har hon varit verksam inom detaljhandeln med fokus på hållbarhet och CSR.

Läs mer: Catena vinner markanvisning för mer logistik: ”Stort intresse i investeringsbranschen” 

Men nu avancerar hon alltså till hållbarhetschef och kommer därmed även att ingå i bolagets ledningsgrupp.

– Med Amanda i vår ledningsgrupp förtydligas våra ambitioner. Vi verkar i ett komplext logistiskt nätverk som är avgörande för ett välfungerande samhälle och som behöver utformas mer hållbart. Amanda har förmågan att se helheter och driver med stort engagemang igenom Catenas ESG-arbete i hela verksamheten för att uppfylla våra mål, säger Catenas vd Jörgen Eriksson i ett uttalande.

Läs mer: Catena investerar 813 miljoner - bygger logistikanläggning åt sällanköpsgigant 

Catenas ledningsgrupp kommer när ledningsförändringarna verkställs i augusti 2022 bestå av vd Jörgen Eriksson, vice vd/CFO Sofie Bennsten, finanschef David Silvesjö, marknads- och kommunikationschef Annie Nyblom, HR-chef Malin Nissen och hållbarhetschef Amanda Thynell. 

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Catena FastigheterSvepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.