Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Castellum utser ny uthyrningschef

Publicerad: 5 juli 2021, 12:42

Castellum rekryterar Charlotta Gustafson i rollen som ny uthyrningschef till Region Stockholm-Norr.


Ämnen i artikeln:

Castellum

Charlotta Gustafson kommer närmast från en liknande tjänst på Atrium Ljungberg och har dessförinnan mångårig erfarenhet av kundfokus och utveckling, bland annat från roller som etableringschef inom retail. 

– Vi är glada över att få välkomna Charlotta till vårt team i Stockholm-Norr. Hon kommer bidra med viktig erfarenhet och bred kompetens såväl från fastighetsägar-och hyresgästsidan och kommer in med en härlig energi, säger Martin Bjöörn, vd på Castellum Stockholm-Norr, i bolagets pressmeddelande

I sin nya roll kommer Charlotta ansvara för uthyrningen inom Castellums befintliga bestånd och kommande projekt. Fokus kommer ligga på Stockholm, Uppsala och Gävle. Hon tillträder den 1 oktober 2021. 

– Jag ser fram emot att ta del av och bidra till att fortsätta arbetet med Castellums starka kundfokus, att hjälpa kunderna utveckla sina verksamheter och skapa framgångsrika och lönsamma arbetsplatser, säger Charlotta Gustafson, ny uthyrningschef för Region Stockholm-Norr, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Castellum

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.