Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Castellum rekryterar till nyinrättad roll

Publicerad: 6 April 2018, 04:21

Hanna Eriksson.

Foto: Castellum.

Castellum rekryterar Hanna Eriksson till den nyinrättade rollen som Nationell Key Account Manager. Rollen syftar till att utveckla kundrelationer på koncernnivå.


Ämnen i artikeln:

Castellum

Eriksson kommer närmast från Cushman & Wakefield där hon jobbat med hyresgästrådgivning mot både internationella och svenska hyresgäster. I sin nya roll ska hon jobba för att utveckla och underhålla kundrelationer, där funktionen är koncerngemensam och riktar sig mot affärsutveckling.

– I takt med att fastighetsbranschen förändras och kraven från våra kunder ökar så blir det allt viktigare att i tidiga skeden fånga kundernas strategiska behov och få insikt om deras långsiktiga affär ur ett lokalförsörjningsperspektiv. Jag ser fram emot att få jobba närmare kunden och utveckla relationerna för att bättre kunna möta behov och tillsammans med kunderna utveckla framtidens affärer och fastigheter, säger Hanna Eriksson.

Eriksson har tidigare jobbat bland annat på Humlegården och Skanska. Hon tillträdde i slutet av mars.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Castellum

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.