Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Byggvesta förnyar organisationen

Publicerad: 24 september 2015, 10:39

Byggvesta rekryterar till flera nyckelpositioner när organisationen förnyas där bland annat Marit Appelgren har tillträtt som vd för Byggvesta Fastighetsförvaltning AB, som ansvarar för alla förvaltningstjänster inom Byggvesta AB och Grön Bostad AB.


Ämnen i artikeln:

Byggvesta

Sedan har även Sören Lindqvist tillträtt som förvaltningschef. Han kommer senast från Sigtunahem där han varit förvaltningschef.

Jonas Granström börjar efter årsskiftet som bostadschef med ansvar för att värdesäkra hela leveranskedjan av nya fastigheter. Han kommer från Scandic Hotels som ansvarig för enheten Technical Services, och har tidigare varit i Skanska-koncernen i olika roller i många år, bland annat som ansvarig för Nya Hem i Sverige.

Tomas Schäfer har tillträtt som byggproduktionschef med ansvar för produktionsstyrning och eftermarknad. Han kommer senast från Peab där han senast var arbetschef hos Peab Bostad.

Cecilia Wallin har tillrätt i rollen som affärsutvecklingschef. Hon kommer närmast från en roll som projektledare inom Byggvesta. Tidigare har hon arbetat på NCC Boende och NCC Housing i olika ledande befattningar.

Jon Arnell har tillträtt som inköpschef med ansvar för Byggvestas relationer och upphandling av entreprenörer och leverantörer.

Byggvesta siktar på en årlig leveransvolym om cirka 700 lägenheter de kommande fem åren och man har även tecknat ett långsiktigt avtal med AFA kring det samägda bolaget Grön Bostad.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Byggvesta

Ämnen i artikeln:

Byggvesta

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.