torsdag9 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Bostadsvd ska leda Karlastadens fortsatta utveckling

Publicerad: 10 augusti 2022, 07:27

Daniel Massot blir ny projekt- och utvecklingsdirektör för Karlastaden. Foto: Serneke, Tomorrow

Tidigare vd:n för Svenska Hus kliver i september in som ny projekt- och utvecklingsdirektör på Serneke för att leda utvecklingen av den framväxande stadsdelen, Karlastaden, på Lindholmen i Göteborg.

Ämnen i artikeln:

KarlastadenSvepetSerneke

Teresa Ahola

teresa.ahola@fastighetsnytt.se


– Vi har jobbat under hela året med att stärka organisationen i Karlastaden och har genomfört ett antal strategiskt viktiga rekryteringar hittills. Nu ansluter också Daniel till gänget, vilket känns oerhört bra. Jag har följt Daniel i flera år och därför är det nu riktigt kul att kunna välkomna honom till oss, kommenterar Patrik Lindström, vice vd i Serneke Invest.

Daniel Massot kommer närmast från tjänsten som vd för Svenska Hus och har innan dess haft olika ledarroller på bland annat Hufvudstaden och Skanska.  

I sin nya roll kommer han framför allt att ansvara för jätteprojektets ekonomi, tidsplan, leverans, kvalitet och innehåll som efterfrågas av marknaden.

– Karlastaden är definitivt Sveriges mest spännande stadsutvecklingsprojekt - stor volym och komplexitet, brett innehåll och samtidigt en otroligt spännande resa. Jag ser mycket fram emot att vara en del av teamet och projektet, kommenterar han och fortsätter:

– Jag har alltid tyckt att Serneke är ett väldigt spännande företag som idag har växt till att bli en av de största byggkoncernerna i Sverige. Jag upplever att det finns en nyfikenhet och en stark entreprenörskultur som tillsammans med alla engagerade medarbetare driver på i vardagen. Allt detta känns helt rätt för mig och jag ser fram emot att mönstra på, säger Daniel Massot.

Han tillträder sin nya tjänst vid månadsskiftet.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev