Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Bonnier Fastigheter rekryterar från Vasakronan

Publicerad: 24 januari 2022, 10:04

Camilio Bossi är ny affärsområdeschef för bostäder på Bonnier Fastigheter

Foto: Bonnier Fastigheter

Bonnier Fastigheter har rekryterat Camilo Bossi som ansvarig för affärsområdet bostäder.


Ämnen i artikeln:

Bonnier Fastigheter

Camilo Bossi kommer närmast från rollen som Projektchef på Vasakronan och har tidigare bakgrund inom projektutveckling av bostäder på NCC, JM och inom det egna bolaget Bossi Projektutveckling. 

– Bonnier Fastigheter har en fortsatt tydlig tillväxtplan där Bostäder är en viktig del. Jag ser mycket fram emot att få hälsa Camilo välkommen och är övertygad om att han med sin långa erfarenhet som bostadsutvecklare kommer att bidra mycket till den fortsatta utvecklingen av vår satsning på bostäder, säger Thomas Hermansson, vd på Bonnier Fastigheter, i ett pressmeddelande. 

Läs även: Två olika alternativ för Växjös nya sjukhus – och ett viktigt vägval

Camilo tillträder under april 2022. 

– Bonnier Fastigheter är ett bolag med goda värderingar av att vara en långsiktig samhällsutvecklare där utveckling av bostäder är en viktig del. Att få ansvara för tillväxten av affärsområde bostäder, tillsammans med många intressanta projekt, och en kompetent organisation lockade mig till den här utmaningen, säger Camilo Bossi, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Bonnier Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.