Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

BoKlok Sverige utser ny hållbarhetschef

Publicerad: 23 augusti 2021, 14:04

Roba Ghadban blir ny hållbarhetschef på BoKlok Sverige

Foto: BoKlok / Tengbom Arkitekter

BoKlok Sverige plockar in Roba Ghadban som ny hållbarhetschef. ”Jag ser verkligen fram emot att börja på BoKlok. Det ska bli väldigt roligt att bli en del av det arbetet” säger Roba i bolagets pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Boklok

Från och med oktober kommer Roba Ghadban ta sig an rollen som hållbarhetschef på BoKlok Sverige med fokus på miljö, hälsa och säkerhet. Hon kommer närmast från tjänsten som gruppchef för hållbara affärer, stadsutveckling och social hållbarhet på Skanska Sverige. 

Läs även: Byggarna om de rusande materialpriserna: ”En osäkerhet i planeringen”

– Jag är väldigt glad att Roba har valt att börja hos oss på BoKlok och att vi därmed får in hög kompetens inom hållbarhetsområdet. Detta är en nyinrättad tjänst i BoKlok Sverige och en viktig pusselbit som kommer att bidra till vår resa mot att bli klimatneutrala 2030. Roba kommer att bidra med lång erfarenhet och stort engagemang inom både miljöfrågor och social hållbarhet och är en mycket uppskattad ledare, säger Niclas Bagler, Chef BoKlok Sverige, i pressmeddelandet.

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Boklok

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News