Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag21.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

BoKlok rekryterar från Skanska

Publicerad: 30 augusti 2019, 11:30

Jonas Andé tillträder som HR-chef på BoKlok.

Jonas Andé blir ny HR-chef på BoKlok och blir då även en del av bolagets ledningsgrupp. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande.


Jonas Andé blir ny HR-chef på BoKlok och blir då även en del av bolagets ledningsgrupp. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

För mig är det viktigt att mina och företagets värderingar förenas med varandra. Att nu ta steget vidare till BoKlok känns mitt i prick när det kommer till att skapa ett bättre samhälle. Jag ser väldigt mycket fram emot att börja arbeta och att lära känna organisationen och verksamheten närmare, säger Jonas Andé, tillträdande HR-chef på BoKlok.

Jonas kommer närmast från Skanska Sverige där han axlat rollen som HR-chef Hus.

– Med sin bakgrund inom Skanska Sverige tror vi att Jonas kommer att passa utmärkt på BoKlok. Jonas har stor erfarenhet av strategiska HR-frågor i stora organisationer. Han har arbetat med både projektutvecklingsenheter och byggverksamhet vilket blir en värdefull tillgång för oss på BoKlok, säger Jonas Spangenberg, vd på BoKlok.

Jonas tillträder sin nya tjänst den 1 september och kommer utgå från BoKloks kontor i Stockholm.

Ajda Dzambic

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.