Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Boklok-chef avancerar på växande marknaden

Publicerad: 4 maj 2020, 07:23

Graeme Culliton har över 30 års erfarenhet från byggbranschen i Storbritannien.

Foto: Boklok


Graeme Culliton, sedan tidigare Managing Director för Bokloks verksamhet i Storbritannien, blir nu även Country Manager för Boklok UK.


Ämnen i artikeln:

Boklok

I sin nya roll som Country Manager BoKlok UK kommer Graeme Culliton leda en av Bokloks fyra marknader. Rolle tar han över efter Henrik Johnsson, som går vidare till en roll som Executive Vice President för Finland, Norge och Storbritannien.

– Graeme har under två års tid varit med och byggt upp vår verksamhet i Storbritannien från grunden. Nu har vi ett kvalificerat team på plats, och vi startar vårt första projekt till hösten. Med Graeme som Country Manager säkerställer vi ett ledarskap med stabil värdegrund och ett starkt engagemang för BoKloks koncept och affärsidé. Jag ser fram emot att vidareutveckla BoKlok i Storbritannien tillsammans med Graeme, säger Henrik Johnsson i ett pressmeddelande.

Första projekten planeras

Boklok i Storbritannien har i nuläget strax över 10 anställda och fokuserar på de södra och sydvästra delarna av landet. De första projekten planeras i Worthing, Bristol och Peacehaven.

– Här i Storbritannien har vi, på relativt kort tid, lyckats bygga ett högpresterande team. Jag är väldigt stolt över att vara en del av Boklok och vad det står för; att få vara en del av att utveckla hållbara hem till ett lågt pris. Jag går till jobbet med ett leende på läpparna! säger Graeme Culliton.

Graeme Culliton började på BoKlok 2018 och kom senast från Skanska UK där han var ansvarig för anbudsarbete för entreprenader samt strategisk utveckling. Han har sedan tidigare närmare 30 års erfarenhet av affärs- och projektutveckling i byggbranschen.

Anders Siljevall

Reporter

anders.siljevall@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Boklok

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.