Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Bergsundet växlar upp – tar in projektutvecklare

Publicerad: 8 oktober 2019, 09:23

Patrik Johansson börjar på Bergsundet.

Bergsundet Development rekryterar en projektchef som också ska jobba med affärsutveckling.


Ämnen i artikeln:

Bergsundet Development

Bergsundet Development värvar Patrik Johansson för att axla rollen som projektutvecklare som även ska jobba med affärsutveckling.

Patrik Johansson har tidigare drivit eget företag och arbetat som konsult åt andra byggherrar. Han tillträder den 15 oktober.

– Jag är otroligt glad över att Patrik valt att ansluta sig till oss. Med hans gedigna erfarenhet och stora kunskaper om bostadsutveckling fortsätter vi att bygga ett agilt, dynamiskt och kunskapstungt företag. Patrik kommer in med nya ögon och stort engagemang, superviktigt för ett bolag under snabb tillväxt. Jag ser fram emot vad vår framtid har att ge, säger Johan Perslow, vd på Bergsundet Development AB.

Bergsundet Development är en ny del inom Bergsundetgruppen – som utvecklar, äger och förvaltar bostäder i Stor-Stockholm sedan 70-talet. Bergsundet Developments verksamhet består dels i att utveckla bostadshus med hyresrätter och sedan förvalta dem, och dels i att utveckla vård- och omsorgsfastigheter samt samhällsfastigheter och småhusområden.

Bolaget vann nyligen ett uppdrag i Tyresö tillsammans med Utopia arkitekter, som Fastighetsnytt har skrivit om här.

Andreas Jennische

Ämnen i artikeln:

Bergsundet Development

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.