Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag21.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Benny Thögersen slutar på Catena

Publicerad: 21 September 2020, 07:34

Benny Thögersen lämnar Catena.

Foto: Catena

Benny Thögersen har meddelat Catenas styrelse att han lämnar bolaget.


Ämnen i artikeln:

Catena FastigheterBenny Thögersen

Thögersen efterträdde Catenas mångårige vd Gustaf Hermelin under 2017. Nu meddelar han styrelsen att han beslutat lämna bolaget. 

I ett pressmeddelande preciserar han inte vad han ska göra i stället, men att han ska ge sig själv möjligheten att ”skapa utrymme för egna engagemang både privat och professionellt”. 

– Det har varit en helt fantastisk resa med Catena och alla inspirerande kollegor. Till dess att en ny vd är på plats kommer jag helhjärtat fortsätta bidra till att Catenas framgångsrika resa fortsätter, säger Benny Thögersen.

Styrelsen kommer nu att påbörja en rekryteringsprocess.

– Benny har genom sitt starka engagemang, sitt ledarskap och sin unika logistikkompetens bidragit till en tydlig och framgångsrik strategi, vilken har stärkt Catenas position. Det är dessutom glädjande att vi hittat en lösning där Benny även framgent kommer att bistå bolaget och dess kunder i arbetet med att skapa moderna logistiklösningar. På styrelsens vägnar vill jag rikta ett varmt tack till Benny för hans värdefulla bidrag till Catenas utveckling säger Gustaf Hermelin som numera är styrelseordförande i Catena.

Maria Nordlander

Redaktör

maria.nordlander@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.