Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Belatchew vd i Sveafastigheters nya bolag

Publicerad: 27 juni 2017, 05:12

Rahel Belatchew. Foto: Camilla Lindqvist.

Rahel Belatchew går in som vd för det nystartade bolaget Sveafastigheter Utveckling AB, vid sidan av rollen som chefsarkitekt och vd för det egna bolaget Belatchew Arkitekter.

Ämnen i artikeln:

Belatchew ArkitekterSveafastigheter

Sveafastigheter Utveckling är en del av Sveafastigheter Bostad Gruppen. Rahel Belatchew ser det som ett sätt att stärka arbetet med stadsutveckling.

– Vi ser fram emot att tillsammans med Sveafastigheter Utveckling stärka vårt arbete med fastighetsutveckling vilket ger oss möjligheter att förverkliga mer innovativ och hållbar arkitektur och stadsutveckling, säger hon.

– Vi är glada över att ha knutit till oss Rahel Belatchew som en av landets främsta och mest innovativa arkitekter. Vi hade nyligen glädjen att tillsammans med Rahel vinna en markanvisning i Uppsala och fick se hennes styrkor inom fastighetsutveckling vilket gör henne särskilt lämplig att leda Sveafastigheter Utveckling, säger Willem De Geer, Ordförande för Sveafastigheter Bostad Gruppen.

Samtidigt stärks Belatchew Arkitekters organisation genom ett antal pågående rekryteringar inom internationalisering, digitalisering och det nya affärsområdet interiörer. Genom denna förstärkning fortsätter Belatchew Arkitekter sin satsning på att vara det självklara valet för innovativ arkitektur.

Här kan du lyssna på Fastighetsnytt podcast, där Rahel Belatchew medverkar.

Maria Nordlander

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev