Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Bauer lämnar NCC – blir ny transaktionschef på Fabege

Publicerad: 22 mars 2022, 07:29

Henrik Bauer har varit på NCC i över nio år.

Henrik Bauer har anställts som transaktionschef på Fabege. Han kommer närmast från en roll som Investment Manager på NCC Property Development och har tidigare arbetat på Newsec och JLL.


Ämnen i artikeln:

FabegeNCC

Henrik Bauer blir strategiskt och operativt ansvarig för avdelningen transaktion, värdering och analys inom affärsutvecklingsteamet på Fabege.   

– Henrik har en lång och gedigen erfarenhet av liknande verksamhet. Hans prestigelösa och affärsorienterade personlighet kommer att passa mycket bra på Fabege och göra stor nytta, kommenterar Johan Zachrisson, affärsutvecklingschef på Fabege.

Enligt Fabege kommer Henrik Bauer in i bolaget i en tid när det blir extra viktigt att följa och förstå utvecklingen av affärsklimatet i form av räntor, tillgång till finansiering, avkastningskrav, marknadshyror och kostnadsutvecklingen inom energi och entreprenad, samt att kunna förutse vilka lägen, produkter och tjänster som kommer att efterfrågas på hyresmarknaden. 

Ett av Bauers uppdrag blir, enligt Fabege, därför att utveckla avdelningen till ett ännu tydligare kunskapscentrum för marknadsdata inom bolaget. 

 

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@bbm.bonnier.se

Ämnen i artikeln:

FabegeNCC

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.