Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Basales vd lämnar

Publicerad: 12 November 2012, 06:44

I maj 2012 meddelade Jimmy Axdorff styrelsen i Basale Sverige AB att han lämnar sitt uppdrag som vd för att flytta till Schweiz med sin familj.


Ämnen i artikeln:

Basale

Jimmy Axdorff lämnar bolaget till årsskiftet 2012/2013 och kommer under återstående period leta efter en lämplig ersättare.

– Min fru har fått sitt drömjobb och då tog vi beslut inom familjen att flytta till Schweiz, de har redan flyttat ner och nu kommer jag att ansluta till dem. Det känns lite synd att lämna mitt uppdrag i förtid men jag har otroligt stor tilltro till befintlig organisation och Ledningsgrupp. De kommer att förvalta Basales gemensamma värderingar. Det känns bra att jag har fått styrelsens förtroende att leta fram lämpliga kandidater som ersättare, det borgar för kontinuitet av ledarskapet, säger Jimmy Axdorff.

Vid ett eventuellt glapp mellan avgående och tillträdande VD kommer nuvarande Affärsutvecklingschef Christian Thorén kliva in i rollen som tf vd.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Basale

Ämnen i artikeln:

Basale

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.