Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Balder rekryterar vd i Danmark

Publicerad: 1 februari 2019, 07:12

Foto: Gunnar Bach Pedersen/Wikimedia.

Balder utser Flemming Joseph Jensen som vd för verksamheten i Danmark. Han är även vd för Sjaelsö Management, där Balder äger 49 procent, vilket han även kommer att vara framöver.


Ämnen i artikeln:

Balder FastigheterErik SelinFastighetsmarknaden i SydsverigeDanmarkSjaelsö

Det var i februari 2016 som Balder förvärvade 49 procent av Sjaelsö, som jobbar med projektutveckling och byggledning i Danmark. Resterande 51 procent ägs av Flemming Joseph Jensen.

– I samarbetet mellan Balder och Sjaelsö Management ser vi redan en stor synergieffekt och värdeskapande mellan bolagen. Balder ser fortsättningsvis goda förutsättningar att vidareutveckla och expandera verksamheten i Danmark, säger Balders vd Erik Selin.

Det har inte avtalats om några framtida projekt mellan Balder och Sjaelsö Management. Balder kan alltså fortsätta utveckla och investera i fastighetsprojekt i Danmark med andra aktörer, likaså Sjaelsö Management som kan ingå utvecklings- och samarbetsavtal med andra fastighetsinvesterare och samarbetspartners.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.