Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Backahill byter Nelson mot Mauritzson

Publicerad: 22 augusti 2019, 06:26

Anders Nelson.

Backahill, som ägs av Erik Paulsson familjen, har rekryterat Lennart Mauritzson till koncernchef/vd  som därmed efterträder Anders Nelson på posten.


Ämnen i artikeln:

Backahill FastigheterErik Paulsson

Backahill, som ägs av Erik Paulsson familjen, har rekryterat Lennart Mauritzson till koncernchef/vd som därmed efterträder Anders Nelson på posten.

Lennart Mauritzson är i dag CFO inom den börsnoterade koncernen Thule Group och kommer att tillträda tjänsten senast i februari 2020. Anders Nelson kommer att fortsätta inom bolaget.

– Rekryteringen av Lennart kommer rätt i tiden då våra satsningar och investeringar blir både fler och är av allt större karaktär. Jag kommer fortsatt ansvara för flera av dessa bolag och projekt. Nu med än större närvaro, kommenterar Anders Nelson, i ett pressmeddelande.

– Vi känner stor glädje i att få möjligheten att rekrytera Lennart Mauritzson till ny vd och koncernchef i Backahill. Lennart har stor erfarenhet kring bolagsutveckling genom såväl organisk tillväxt som förvärv, kommenterar Styrelsen och familjen Paulsson.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.