Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Åtta nya medarbetare på Novi

Publicerad: 12 november 2018, 14:56

Novi utökar med åtta nya medarbetare i Stockholm och i Göteborg.


Ämnen i artikeln:

Novi Real Estate

Birgitta Kvarby har utsetts till controlleransvarig. Hon har tidigare arbetat på bland annat Vattenfall och British Telecom. Yasemin Gencer och Ann-Charlotte Svärdberg har rekryterats till ekonomiavdelningen och har axlat rollerna som redovisningsekonom respektive ekonomiassistent. Yasemin kommer senast från Umoe Restaurants och Ann-Charlotte från Skanska Infrastructure Development.

Även Hugo Schöllin tillträder som redovisningsekonom. Han kommer närmast från rollen som redovisningskonsult på PWC.

Johan Persson och Albin Lillieberg har båda rekryterats som kommersiella förvaltare. Albin kommer senast från Vasakronan och Johan från Axxonen Properties. Albin tillträder i december.

Louise Loodh är ny kontorsansvarig i Stockholm. Hon kommer närmast från OX2.

Fredrik Fernström har rekryterats till kontoret i Göteborg och blir ny projektledare samt teknisk förvaltare. Han kommer närmast från Tuve Byggservice och tillträder i december.

– Jag är så glad och stolt över våra nya stjärnor som blir ett tillskott och bra komplement till vårt härliga gäng, säger Marie Bucht, vd för Novi.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Novi Real Estate

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.