Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Atrium Ljungberg tar in ny affärschef för Slussenprojektet

Publicerad: 23 april 2020, 12:27

Atrium Ljungberg har anställt en ny affärsutvecklare som från och med i dag kommer att ansvara för bolagets utvecklingsarbete vid Slussen i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg har anställt Karin Barck-Holst som affärsutvecklare. Karin tillträder sin tjänst den 23 april och kommer att ansvara för bolagets utvecklingsarbete vid Slussen mellan Södermalm och Gamla stan i Stockholm.

– Jag är väldigt glad att Karin börjar hos oss. Hennes tidigare erfarenheter kommer att vara mycket värdefulla för oss i vårt arbete med att utveckla våra projekt i Slussen, säger bolagets affärsutvecklingschef Daniel Kvant Suber i en kommentar.

Läs även: Det här tjänade Atrium Ljungberg på Nobelaffären 

Barck-Holst kommer närmast från Folksams kapitalförvaltning, där hon har varit projektchef, bland annat med ansvar för utvecklingen av Katarinahuset. Tidigare har Karin varit marknadsområdeschef på Sweco Management och projektchef på Borätt och Seniorgården.

 

 

Teresa Ahola

Reporter

teresa.ahola@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Atrium Ljungberg

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News