Onsdag05.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Atrium Ljungberg rekryterar hållbarhetsansvarig

Publicerad: 26 Augusti 2014, 06:16

Emma Henriksson

Emma Henriksson har anställts av Atrium Ljungberg och ska ansvara för hållbarhetsfrågorna. Tjänsten tillträddes den 11 augusti.


Ämnen i artikeln:

Atrium Ljungberg

I den nya rollen ligger bland annat att driva Atrium Ljungbergs övergripande hållbarhetsarbete, samordna miljöcertifieringsarbeten i projekt och förvaltning och vara företagets representant i hållbarhetsfrågor. Tjänsten ingår i affärsområdet Projekt.

– Det är naturligt och självklart för oss att utveckla våra platser på ett miljömässigt och hållbart sätt. Vi har kommit långt men vill mer och därför har vi anställt en engagerad och erfaren person med dedikerat ansvar för frågorna. Hållbarhet är även ett viktigt konkurrensmedel och vi ska stärka profilen och kunderbjudandet för att ligga i framkant i branschen. Emma blir en utmärkt förstärkning både för projektavdelningen och för bolaget i stort, säger Angela Berg, projektchef på Atrium Ljungberg, i ett pressmeddelande.

Emma Henriksson har erfarenhet av hållbarhetsfrågor från bland annat HSB Riksförbund och Fastighetsägarna Sverige och kommer närmast från Stockholmshem där hon varit projektledare för utvecklingsprojektet Hållbara Hökarängen.

Redaktionen

källa: Pressmeddelande Atrium Ljungberg

Ämnen i artikeln:

Atrium Ljungberg

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.