Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Atrium Ljungberg omorganiserar

Publicerad: 22 mars 2018, 07:35

Charlotta Gustafsson och Petter Klingofström.

Foto: Atrium Ljungberg.

Atrium Ljungberg förändrar sin uthyrnings- och etableringsorganisation. Därmed skapas två nya roller där Charlotta Gustafsson blir etableringschef och Petter Klingofström blir Senior Leasing Advisor.


Ämnen i artikeln:

Atrium Ljungberg

Uthyrning av kontor och handel, som tidigare legat i två separata grupper, slås samman till en gemensam etableringsavdelning. För den blir Charlotta Gustafsson, idag etableringschef handel, chef över ett team med tolv personer.

Petter Klingofström har fram till nu varit etableringschef kontor, men övergår till rollen som Senior Leasing Advisor, med fokus på uthyrningsarbete riktat mot stora företag och offentliga verksamheter.

– Med en gemensam grupp av specialister inom både kontor och handel kan vi hitta synergier i uthyrningsarbetet och dra nytta av varandras kompetenser, säger Monica Fallenius affärsområdeschef på Transaktion och etablering.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Atrium Ljungberg

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.