Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Återvänder till Norconsult efter åtta år

Publicerad: 20 mars 2020, 09:52

Maria Åberg är ny marknadsansvarig i Norconsult Norr.

Foto: Rosie Alm

Norconsult satsar i Norra Sverige och tillsätter Maria Åberg som marknadsansvarig i affärsområdet Norr.


Ämnen i artikeln:

Norconsult

Efter åtta år på Ramboll blir hon något av en återvändare till Norconsult, då hon i början av karriären var med och etablerade planavdelningen på Arkitekthuset Monarken, som förvärvades av Norconsult 2018. Efter flera år som uppdragsledande planarkitekt och senare chef längtade hon efter nya utmaningar där hon kunde ägna mer tid till det hon brinner för: kund- och marknadsfrågor.

– Styrkan hos en teknikkonsult är den bredd som finns hos de olika teknikområdena. Jag brukar säga att ingen kan allt utan vi ska samarbeta med de experter som finns inom företaget redan vid skiss. Att vi har allt från inredningsarkitekter till geotekniker inom samma bolag gör att vi kan ta oss an helheten i projekten, säger Maria Åberg i ett pressmeddelande.

Hon fortsätter:

– Det ska bli väldigt spännande att lära känna företaget och alla kompetenser, och att nyttja potentialen som gör att vi kan utveckla oss själva och våra kunder – att skapa bättre projekt helt enkelt! Sen skadar det ju inte att Norconsult är bland de bästa i branschen med många kvinnor i ledande positioner, det är verkligen ett klimat jag känner av och uppskattar.

Anders Siljevall

Reporter

anders.siljevall@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Norconsult

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.