Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Åsa Linder till C&W

Publicerad: 12 februari 2016, 12:42

Åsa Linder

Cushman & Wakefield har knutit till sig Åsa Linder, tidigare analyschef på JLL, i en konsultroll som senior värderare. Det bekräftar hon för Fastighetsnytt. Det bekräftar hon för Fastighetsnytt.


Ämnen i artikeln:

Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield har knutit till sig Åsa Linder, tidigare analyschef på JLL, i en konsultroll som senior värderare. Det bekräftar hon för Fastighetsnytt. Den 1 juni 2015 tillträdde hon en tjänst som chef för Svenska Bostadsfondens transaktions-, analys- och värderingsenhet.

– Vi tog beslutet att flytta till Gotland och jag kommer att vara kvar hos Svenska Bostadsfonden som timanställd och ansvara för deras interna värderingar samt upphandling av externa värderingar men dessutom har jag startat en egen firma, tillsammans med min man, och kommer att samarbeta med Cushman & Wakefield som konsult under deras varumärke, säger Åsa Linder i samtal med Fastighetsnytt.

Under Cushman & Wakefields varumärke kommer hon att arbeta med fastighetsvärdering och fastighetsekonomisk analys.

Åsa Linder jobbade i sex år som analyschef på JLL och dessförinnan var hon verksam på Vasakronan.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Cushman & Wakefield

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.