Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Arnhult avfärdar vd-ryktet i Castellum

Publicerad: 3 juni 2021, 08:22

Rutger Arnhult.

Foto: Klövern

Sedan Henrik Saxborn aviserade sin avgång började rykten florera om att bolagets nyvalda ordförande Rutger Arnhult skulle ta över vd-posten i Castellum efter honom. Men i en intervju med Dagens industri tillbakavisar Arnhult att så skulle vara fallet.


Ämnen i artikeln:

Rutger ArnhultCastellum

Läs även: Henrik Saxborn om avhoppet: ”Bra tidpunkt att sluta”

Kort efter att Rutger Arnhult utsetts till styrelseordförande i Castellum meddelade Henrik Saxborn att han avgår som vd och inom kort lämnar bolaget. Jakten på en ny vd pågår och ersättaren blir åtminstone inte Rutger Arnhult som det har ryktats om tidigare. 

– Nej, det kommer aldrig att hända. Jag kommer aldrig någonsin att vara vd i något bolag på det sättet igen, säger Rutger Arnhult till Di. 

Läs även: LISTA: Största svenska fastighetsägarna 2021 

Arnhult säger att detta är uteslutet då han beslutat att kliva av det operativa efter sin roll som vd på Klövern. Han uppger även att det har förts diskussioner i Castellums valberedning med slutsatsen om att det hade varit konstigt att ha en operativ vd i styrelsen. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Rutger ArnhultCastellum

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.