Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Arne Nilsson tillförordnad regionchef

Publicerad: 7 November 2012, 13:07

Arne Nilsson är ny tillförordnad regionchef för Hyresgästföreningen i Stockholm och kommer senast från tjänsten som regionchef i region BÄSK. Samtidigt har Johan Pelling utsetts till ny regionchef för Hyresgästföreningen region Aros-Gävle.


Ämnen i artikeln:

Hyresgästföreningen

Arne Nilsson efterträder Göran Hellberg som har bestämt sig för att gå vidare till andra utmaningar. Arne Nilsson tillträdde som ny regionchef den 6 november.

– När Göran Hellberg nu väljer att sluta och gå vidare så är det tryggt att Arne, som jag sedan tidigare känner som en dynamisk ledare och folkrörelsemänniska, axlar arbetet som regionchef under en tid framöver. Arbetet med att rekrytera en ny chef till region Stockholm startar givetvis omgående, säger Terje Gunnarson, regionordförande i region Stockholm.

Johan Pelling har utsetts till ny regionchef för Hyresgästföreningen region Aros-Gävle. Han tillträder den 1 december. Han har arbetat i Hyresgästföreningen sedan 2001 och är just nu förhandlingschef och biträdande regionchef i region Aros-Gävle. Han har även varit verksamhetschef för juridiska frågor i region Aros-Gävle och region Mitt.

Johan Pelling efterträder Bertil Mattsson, som den 1 augusti tillträdde tjänsten som chef för Hyresgästföreningens nya förvaltningsorganisation för IT.

Johan Pelling kommer även att medverka i det nationella övergripande ledningsarbetet och ingå i Hyresgästföreningens ledningsgrupp, HLG.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Hyresgästföreningen

Ämnen i artikeln:

Hyresgästföreningen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.