Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Årets framtida ledare 2013

Publicerad: 19 september 2013, 02:28

Eva Andersson.

Foto: Sigurdur J. Olafsson.

Eva Andersson, fastighetschef Region Stockholm Wallenstam, tilldelas utmärkelsen ”Årets framtida ledare inom fastighetsbranschen 2013”.


Ämnen i artikeln:

StrongholdWallenstam Fastigheter

Priset delas ut för femte gången och ska utmana finansbranschen om framtidens spjutspetskompetens och stjärnmedarbetare.

– Jag är stolt och smickrad över att få ett pris som årets framtida ledare i fastighetsbranschen. Att driva utvecklings- och förändringsfrågor med ett starkt resultat- och kundfokus och samtidigt se potentialen för avdelningen och medarbetarna driver mig i mitt ledarskap, säger vinnaren Eva Andersson.

Motivering till utnämningen
Årets vinnare har visat prov på både gott ledarskap, en rad förändringsarbeten och goda resultat. Genom ett modigt och konsekvent sätt att leda har Eva Andersson skapat dynamik, glädje och en tydligare målbild hos sina medarbetare där hon inte är rädd för att ta tag i problem i god tid.

Eva visar prov på en god organisationsförmåga, delegering och målmedvetenhet där hon gärna tänker utifrån helheten när hon fattar sina beslut.

Genom sin genuina glädje i ledarskapet och viljan att få andra motiverade har Eva redan kommit långt i sin karriär och har en fortsatt stor potential att ta framtida, seniora ledande positioner i fastighetsbranschen.

Initiativtagare är Stronghold Invest och tidningen Fastighetsnytt, i samarbete med Level Recruitment.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Stronghold

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.